Skip to main content

Aluminium

Gebruik van aluminium ramen

Aluminium kan het best gebruikt worden bij hedendaagse architectuur waarvoor slanke of vlakke profielen vereist zijn. Zo komen de rechte lijnen het best tot uiting.

Wat zijn de voordelen van aluminium ramen

Sterk materiaal

Aluminium is een zeer sterk materiaal, waardoor het geschikt is voor ramen van verschillende groottes en spanwijdtes. Let er wel op dat als u kiest voor zware grote beglazing, u misschien extra versteviging nodig hebt om het gewicht op te vangen.

Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat aluminium gaat roesten of scheeftrekken.

100% recycleerbaar

Aluminium is 100% recycleerbaar zonder verlies aan kwaliteit! Dit maakt van aluminium dus echt een milieuvriendelijke keuze.

U moet uw ramen nauwelijks nog onderhouden

Aluminium is een zeer onderhoudsarm materiaal. Er zijn dan meestal ook geen speciale onderhoudsproducten nodig, al bestaan ze wel voor moeilijk te verwijderen vuil. Meestal volstaat een natte doek om uw aluminium ramen weer volledig proper te krijgen. Dit hoeft u in normale omstandigheden ook slechts een tweetal keer per jaar te doen. Als u in de stad woont kunt u dit misschien best vier keer per jaar doen.

Wordt geleverd zoals jij het wilt

Aluminium valt gemakkelijk te bewerken. Zo kan het steeds exact zoals u het wil aangeleverd worden.

Verkleurt niet

Aluminium ramen verkleuren niet onder de invloed van zon, licht of natuurelementen, waardoor de kleur van uw ramen steeds mooi behouden blijft.

Wat zijn de nadelen van aluminium ramen?

Niet beschilderbaar

Aluminium ramen zijn niet beschilderbaar met gewone verf. Hier moet u dus rekening mee houden als u iemand bent die vaak een frisse kleur op uw ramen wil zetten.

Ontdek onze referenties van aluminium ramen!

Uiteraard wilt u ons werk zien voor u besluit met ons in zee te gaan. Graag tonen we daarom onze referenties: hier.

Meer informatie over aluminium ramen

Wenst u meer informatie over aluminium ramen? Wenst u nog andere informatie? Neem dan contact op via ons contactformulier of vraag een offerte aan.

Heeft u vragen?
Wenst u een vrijblijvende offerte?

Aarzel niet ons te contacteren, we antwoorden u vervolgens zo spoedig mogelijk!