15 geheime deuren naar de meest geheime plekjes

Toegevoegd op 13 januari 2016 - Nieuws

Een geheime deur is de ideale manier om een eigen plekje in huis te creëren waar niemand anders toegang toe heeft. Filmregisseurs maken er gretig gebruik van (denken we maar aan de klassieke boekenkastdeur), maar ook in het echte leven kunnen we het zo gek niet bedenken... of het bestaat!

Ontdek onze favorieten en laat u inspireren. Hulp nodig bij het uitkiezen van uw (al dan niet geheime) deuren? Contacteer ons dan met al uw vragen. We staan u graag bij!

Onze klanten getuigen ...

  • Van Eycken
    De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.
  • Familie Coysman-Bassier
    Familie Coysman-Bassier
    Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!

Contactinformatie