Bereken snel en eenvoudig wat u kan besparen dankzij isolerende ramen!

Toegevoegd op 10 februari 2016 - Nieuws
Image
Bereken wat u kan besparen dankzij isolerende ramen

Goed isolerende ramen zijn een waardevolle investering: niet alleen voor wie wil (ver)bouwen en aan strenge energienormen moet voldoen, maar ook voor wie simpelweg wil besparen op zijn of haar energiefactuur. Voor de meest isolerende ramen kiest Ve.Ra+ resoluut voor Deceuninck, marktleider in de productie van pvc raamprofielen.

Drie types isolerende ramen

Deceuninck beschikt over ramen in allerlei kleuren en stijlen om aan ieders smaak en voorkeuren te voldoen. Alle ramen zijn te verkrijgen in drie types:

 • Basic isolerende ramen
 • Standaard isolerende ramen
 • Premium isolerende ramen

Basic isolerende ramen

Het basisaanbod van Deceuninck bestaat uit verfijnde profielen die slechts weinig onderhoud vereisen. Ze bieden een prima verhouding tussen prijs en energiebesparing.

Standaard isolerende ramen

De standaard isolerende ramen van Deceuninck zijn geschikt voor elk soort dubbel glas tot 42 mm. De ramen voldoen aan de strengste isolatienormen en zijn beschikbaar in een breed aanbod aan kleuren en afwerkingen.

Premium isolerende ramen

Het beste resultaat bekomt u met Deceunincks premium isolerende ramen. Deze ramen kunnen tot driedubbel glas aan zonder hun elegantie te verliezen. Energieprestaties tot wel 0,65W/m²K zijn in dit geval niet ondenkbaar.

Bovendien biedt Deceuninck een standaardgarantie van 10 jaar op het materiaal en de kleurvastheid van alle raamprofielen in het gamma.

Bereken snel en eenvoudig uw energie- en kostenbesparing

Benieuwd hoeveel geld en energie u kan besparen dankzij isolerende ramen in pvc? Ontdek het snel en eenvoudig aan de hand van de gratis energiecalculator van Deceuninck. De enige informatie die u nodig heeft:

 • Uw type woning
 • Uw huidig raamsysteem
 • Uw verwarming

En kom meteen te weten hoeveel kosten en CO2 u bespaart, tot wel 50 jaar na aankoop!

Wenst u meer informatie over de raamprofielen van Deceuninck? Of had u graag advies bij de aankoop van uw ramen of deuren? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Graag bekijken we samen de mogelijkheden voor uw wensen en budget.

Onze klanten getuigen ...

 • Van Eycken
  De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.
 • Familie Coysman-Bassier
  Familie Coysman-Bassier
  Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!

Contactinformatie