Ontdek de superisolerende Zendow#neo Premium ramen van Deceuninck!

Toegevoegd op 30 maart 2016 - Nieuws
Image

Nieuw: de superisolerende Zendow#neo Premium ramen van Deceuninck! Ontwikkeld aan de hand van de innoverende Linktrusion-technologie, voor ramen die voldoen aan de strengste energienormen.

Een U-waarde om u tegen te zeggen

linktrusionDe revolutionaire Linktrusion-technologie combineert het beste van twee werelden: staal en pvc. Zo wordt het kaderprofiel voorzien van zowel staaldraad als pvc-hardschuim. Daarnaast wordt het vleugelprofiel versterkt door ononderbroken structurele glasvezels.

Het resultaat? Een U-waarde die de geldende normen binnen de EPB-prestatiewetgeving ruimschoots overtreft. En een energiefactuur die een stuk lager ligt dan u had durven dromen. Met een driedubbele beglazing zijn Uw-waarden tot wel 0,65 W/m²K haalbaar.

Een elegante afwerking in een strak design

Dankzij de vernieuwde kleurmethode van Deceuninck worden de Zendow#neo Premium ramen aan alle kanten voorzien van een kleurlaag. Geen enkel plekje wordt vergeten.

Bovendien passen de ramen met hun strakke design perfect bij de moderne bouwstijlen van vandaag. Daarnaast zijn de ramen voorzien van zeer fijne profielen, voor een elegante afwerking en een grotere glasoppervlakte. Het gevolg is een ruimer zicht naar buiten en meer lichtinval naar binnen.

Ontdek nog meer voordelen van de Zendow#neo Premium ramen. Of contacteer ons bij eventuele vragen. Graag staan we u bij met een professioneel advies!

Onze klanten getuigen ...

  • Fam.Van Ransbeeck - Liedekerke
    Ik wens iedereen te bedanken voor de prachtige dienst verlening die we gekregen hebben. Een duidelijke offerte, een antwoord op elke vraag, een perfecte plaatsing en afwerking. Bedankt voor alles, een echte aanrader.
  • Van Malderen - Bauters
    Ve.Ra.+ staat voor kwaliteit, de afwerking zowel binnen als buiten is door bekwame vaklui gedaan. De opvolging van de werken werd uiterst nauwkeurig opgevolgd. Deze firma is uw vertrouwen meer dan waard en qua prijs-kwaliteit de beste in de streek. Een zeer tevreden klant.

Contactinformatie