5 voordelen van schuiframen

Toegevoegd op 03 november 2016 - Nieuws
Image
Wat kunnen schuiframen voor uw woning betekenen?

Schuiframen zijn vandaag amper nog weg te denken uit moderne woningen. Hoe dat komt? Simpel: ontdek hieronder wat schuiframen voor uw woning kunnen betekenen.

1. Meer ruimte

Schuiframen zijn plaatsbesparend: het raam kan geopend worden door de vleugels simpelweg in elkaar te schuiven.

Dat betekent dat de ramen niet hoeven worden opengeklapt en dat andere objecten in de woning op die manier meer ruimte krijgen.

2. Meer lichtinval

Misschien vanzelfsprekend, maar we geven het graag nog even mee: schuiframen beslaan een groter oppervlak en laten dus ook een pak meer licht binnen.

En meer lichtinval, dat is een meerwaarde voor iedere woning. Klein én groot!

3. Mooier uitzicht

Met een schuifraam tussen woning en tuin ervaart u ook 's winters dat heerlijke buitengevoel.

Bovendien geniet u dankzij het grotere raamoppervlak elke dag van een breder uitzicht.

4. Praktisch

Schuiframen zijn ook nog eens bijzonder handig. Zo leent het eenvoudige schuifsysteem er zich toe om de ramen ook als deuren te gebruiken. Niets heerlijkers dan schuiframen 's zomers wagenwijd open te zetten!

Daarnaast maakt de combinatie van het schuifsysteem met het grote raamoppervlak het ook makkelijk om uw woning snel te verluchten.

5. Talloze mogelijkheden

Wat de mogelijkheden betreft, hoeven schuiframen heus niet onder te doen voor andere raamtypes.

Kies uit verschillende materialen en kleuren, al dan niet met inbraakbeveiliging.

Overweegt u schuiframen te plaatsen in uw woning? Of wenst u graag een persoonlijk advies? Contacteer ons! Ve.Ra+ helpt u met veel plezier.

Onze klanten getuigen ...

  • Familie Coysman-Bassier
    Familie Coysman-Bassier
    Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!
  • Van Malderen - Bauters
    Ve.Ra.+ staat voor kwaliteit, de afwerking zowel binnen als buiten is door bekwame vaklui gedaan. De opvolging van de werken werd uiterst nauwkeurig opgevolgd. Deze firma is uw vertrouwen meer dan waard en qua prijs-kwaliteit de beste in de streek. Een zeer tevreden klant.

Contactinformatie