Geen gordijnen, wél privacy? 3 eenvoudige tips!

Toegevoegd op 21 december 2016 - Nieuws
Image
Gordijnen zijn lang niet nodig voor de nodige privacy in je woning!

uw privacy beschermen? Dan lijken gordijnen onvermijdelijk voor uw ramen. Niets is echter minder waar. Met deze 3 handige tips gunt u nieuwsgierige ogen geen blik in huis, ook zonder gordijnen!

1. Slimme beglazing

Door te kiezen voor de juiste beglazing sla je twee vliegen in één klap: je houdt pottenkijkers op afstand en behoudt tegelijk voldoende licht in je woning.

Deze 3 soorten glas zijn de beste keuze:

 • Melkglas: ideaal voor wie op zoek is naar een neutrale en natuurlijke oplossing. Past in ieder interieur en verspreidt het licht gelijkmatig in de woning.
 • Decoratieve film: doet net hetzelfde als melkglas, maar is minder permanent. Bovendien kan je met een film ook tal van patronen creëren.
 • Glas-in-lood: vooral in oudere woningen kan je met glas-in-loodramen prachtige effecten creëren, zonder daarbij het zonlicht te weren.

2. Luiken

Nee, we hebben het hier niet over rolluiken: sierluiken zijn een veel stijlvollere manier om je privacy te beschermen.

Ze bieden tal van voordelen:

 • Elegante decoratie voor je woning
 • Verschillende kleuren en vormen mogelijk
 • Isoleren zowel warmte als geluid

3. Planten

Last but not least: planten! Wellicht de meest goedkope manier om de nodige privacy te verzekeren, en ze staan ook nog eens bijzonder sfeervol op de vensterbank.

En vergeet niet: planten zorgen voor luchtfiltering in huis. Echte multitaskers, dus!

Graag meer tips voor privacy-proof ramen en deuren? Of graag een persoonlijk advies over de keuze van je schrijnwerk? Aarzel niet om ons te contacteren!

Onze klanten getuigen ...

 • Fam.Van Ransbeeck - Liedekerke
  Ik wens iedereen te bedanken voor de prachtige dienst verlening die we gekregen hebben. Een duidelijke offerte, een antwoord op elke vraag, een perfecte plaatsing en afwerking. Bedankt voor alles, een echte aanrader.
 • Van Eycken
  De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.

Contactinformatie