Ontdek de voordelen van super isolerende PVC ramen

Toegevoegd op 12 april 2017 - Nieuws
Image
Ontdek de voordelen van super isolerende PVC ramen

Denk je aan nieuwe ramen? Vind je een strakke look én sterke isolatie belangrijk? Kies dan voor de Zendow#neo Premium PVC ramen van Deceuninck. Ve.Ra + zorgt voor de kwalitatieve plaatsing. Ontdek hier de voordelen.

Wil je weten waarom de Zendow#neo Premium PVC ramen van Deceuninck zo goed isoleren en zo’n strakke look hebben? Bekijk dan het filmpje onderaan dit bericht.

Wij zetten alvast de voordelen van deze super isolerende en 100 % Belgische ramen op een rij.

Betere isolatie

De Zendow#neo Premium PVC ramen isoleren 35 % meer dan klassieke PVC ramen. En die scoren al goed op vlak van isolatie. Technologische innovatie door Deceuninck zorgt voor die extra isolatie.

Strakkere profielen

De profielen van de Zendow#neo Premium PVC ramen zijn maar liefst 33 % slanker. Dat zorgt voor grotere glaspartijen en dus voor meer zicht en licht. En jij geniet van meer comfort en een hedendaagse look.

Sterkere ramen

Je kiest ook voor extra veiligheid als je kiest voor Zendow#neo Premium PVC ramen. De profielen zijn sterker en hebben meer stijfheid. En bovendien zijn de sluitpunten steviger verankerd.

Grotere panelen

De panelen van de Zendow#neo Premium PVC ramen kunnen tot 250 cm hoog en 125 breed zijn. Daarmee zijn dit de grootste PVC ramen op de markt.

Recycleerbaarheid

Wil je na vele jaren of zelfs decennia toch jouw Zendow#neo Premium PVC ramen willen vervangen? Dan zijn ze volledig recycleerbaar bij Deceuninck. In de Zendow#neo Premium PVC ramen wordt trouwens gerecycleerd PVC gebruikt voor de extra isolatie.

Wil jij ook strakke en super isolerende Zendow#neo Premium PVC ramen? Ve.Ra + zorgt als Preferred Partner van Deceuninck voor de kwalitatieve plaatsing. Neem contact op met ons of vraag meteen een offerte.

Ontdek de voordelen van super isolerende PVC ramen

Onze klanten getuigen ...

  • Familie Coysman-Bassier
    Familie Coysman-Bassier
    Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!
  • Van Eycken
    De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.

Contactinformatie