Geniet van een warme winter met isolerende ramen

Toegevoegd op 19 december 2017 - Nieuws
Image
Isolerende ramen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat

Dat isolerende ramen een aanrader zijn, wist je al wel. Maar waarom is dat nu weer zo? Wij zetten de voordelen nog eens op een rij.

Aangenamere binnentemperatuur

Nu het buiten koud is, worden de kwaliteiten van isolerende ramen nog beter duidelijk. Door slechte isolatie van ramen gaat tot 15 % van de warmte verloren. Dat is dus heel wat. En daarbij spelen zowel het profiel als het glas een rol. Wil je nog een stap verder gaan, kies dan voor superisolerende ramen zoals de Zendow#neo Premium pvc-ramen. Die isoleren nog eens 35 % beter dan klassieke pvc-ramen.

Lagere energiefactuur

Minder energieverlies is uiteraard ook minder energieverbruik. Op de energiefactuur kan dat een aardige besparing betekenen. Volgens Sibelga, de distributienetbeheerder in het Brussel Hoofdstedelijk Gewest, bespaar je zo’n 13 euro per vierkante meter per jaar. Dat geldt voor wie stookt op aardgas.

Meer comfort

Meer warmte in huis in de winter is natuurlijk al een stevige scheut extra comfort. Maar er is meer. Ook qua geluidsisolatie scoren isolerende ramen sterk. Wetende dat lawaai een serieuze hinderpaal is voor een goede nachtrust, kan dat tellen.

Premies

Investeer je in hoogrendementsglas, dan kan je ook in 2018 rekenen op een premie. Die bedraagt 10 euro per m² voor glas met een U-waarde van maximaal 1,1 W/m²K. En daar houdt het niet bij op: de totaalrenovatiebonus beloont je als je minstens drie investeringen uit dit lijstje uitvoert:

 • Dak- of zolderisolatie
 • Muurisolatie
 • Vloerisolatie
 • Nieuwe beglazing
 • Zonneboiler
 • Warmtepomp
 • Ventilatiesysteem

De premie loopt op naarmate je meer investeringen uitvoert.

Goed voor het klimaat

Meer en meer mensen zijn er zich van bewust dat ons energieverbruik een nadelig effect heeft op het klimaat. Met hoogrendementsglas in hoogwaardige profielen doe je daar iets aan. En daarvan profiteer jij niet alleen, maar ook de volgende generaties. Energiebesparing is immers een uitstekend middel tegen de klimaatverandering.

Wil jij ook genieten van een warme winter? Contacteer ons snel voor meer informatie of een offerte.

Onze klanten getuigen ...

 • Van Malderen - Bauters
  Ve.Ra.+ staat voor kwaliteit, de afwerking zowel binnen als buiten is door bekwame vaklui gedaan. De opvolging van de werken werd uiterst nauwkeurig opgevolgd. Deze firma is uw vertrouwen meer dan waard en qua prijs-kwaliteit de beste in de streek. Een zeer tevreden klant.
 • Fam.Van Ransbeeck - Liedekerke
  Ik wens iedereen te bedanken voor de prachtige dienst verlening die we gekregen hebben. Een duidelijke offerte, een antwoord op elke vraag, een perfecte plaatsing en afwerking. Bedankt voor alles, een echte aanrader.

Contactinformatie