Premies en Subsidies voor ramen en deuren

Toegevoegd op 18 augustus 2015 - Nieuws
Image
Ook vandaag zijn er nog heel wat premies en subsidies te rapen.

BTW verlaging voor renovatie

Renovatiewerken aan woningen ouder dan 5 jaar profiteren van een lager BTW-tarief. Je betaalt 6% BTW in plaats van 21%.  Hiervoor dien je enkel een renovatie attest in te vullen die wij je bezorgen tegelijk met jouw factuur. 

Kijk op deze website voor meer info: www.bouwenwonen.be

Gemeentelijke premies

In bijna alle Vlaamse gemeenten kunnen subsidies worden aangevraagd voor verbouwingen. Hiervoor ga je best even langs bij je gemeentehuis.  Wil je meer informatie over de gemeentelijke premies? Neem dan een kijkje op www.premiezoeker.be

Renovatiepremie van de Vlaamse Overheid

Is jouw woning ouder dan 25 jaar? Dan kan je een renovatiepremie bekomen voor de renovatie van je ramen en deuren en kan je tot 30% van de totale kostprijs terug krijgen met een max. van 10.000 EUR. Je kan de voorwaarden bekijken op de website van de Vlaamse Overheid: Vlaamse Renovatiepremie.

Premie voor hoogrendementsglas

Als je in een bestaande woning of appartement hoogrendementsbeglazing laat plaatsen, dan kom je in aanmerking om daarvoor een premie krijgen van de netbeheerder. Hiervoor krijg je van de netbeheerder (vb Eandis) 12 €  per vierkante meter glas die je laat plaatsen of vervangen met een U-waarde van 1,1 en 15 € per vierkante meter bij beglazing met een U-waarde van 0,8..

Je neemt best een kijke op de website van de Vlaamse Overheid: Premie van de netbeheerder voor hoogrendementsglas.

Meer informatie over premies en subsidies voor ramen en deuren?

Bel ons rechtstreeks op 0476/96 80 70 of contacteer ons via het contactformulier.

Onze klanten getuigen ...

  • Fam.Van Ransbeeck - Liedekerke
    Ik wens iedereen te bedanken voor de prachtige dienst verlening die we gekregen hebben. Een duidelijke offerte, een antwoord op elke vraag, een perfecte plaatsing en afwerking. Bedankt voor alles, een echte aanrader.
  • Van Malderen - Bauters
    Ve.Ra.+ staat voor kwaliteit, de afwerking zowel binnen als buiten is door bekwame vaklui gedaan. De opvolging van de werken werd uiterst nauwkeurig opgevolgd. Deze firma is uw vertrouwen meer dan waard en qua prijs-kwaliteit de beste in de streek. Een zeer tevreden klant.

Contactinformatie