Deceuninck wint internationale innovatieprijs voor hybride kunststoffen

Toegevoegd op 23 mei 2014 - Nieuws
Image
Ve.Ra+ is reeds vele jaren Preffered partner van Deceuninck.

Reeds vele jaren mogen wij ons de Deceuninck Prefered Partner noemen. De door Deceuninck ontwikkelde Linktrusion® technologie heeft nu ook internationale erkenning gekregen.

Deze technologie houdt in dat de stalen versterkingen die in de hoofdprofielen van de kozijnen verwerkt waren, nu vervangen worden door een combinatie van staaldraad en PVC hardschuim. Dat maakt de kozijnen en deuren veel sterker dan vroeger, en het levert ook nog eens een veel hogere isolatiewaarde van de kozijnen en deuren op: De isolatie is tot wel 30% beter als met de oude technologie! Deceuninck verwerkte de technologie voor het eerst in de Zendow#neo-serie van ramen en deuren.

Innovation award hybrid products

Voor de Society of Plastic Engineers (SPE), een ingenieurs vereniging met over de hele wereld meer dan 20.000 leden in zeventig verschillende landen, was dit aanleiding om Deceuninck de Innovation Award voor de Benelux toe te kennen, in de categorie hybrid products. Dit zijn producten die bestaan uit meerdere materialen, in het geval van de Linktrusion® technologie dus staaldraad en pvc-schuim. De prijs werd in de Benelux voor de eerste keer uitgereikt.

Een jury, bestaande uit experts op het terrein van de productie van kunststoffen, academici en designspecialisten, reikte in 8 verschillende categorieën awards uit aan bedrijven, waarvan Deceuninck er één was.

De jury zei over de Linktrusion® technologie het volgende: ‘We zijn erg onder de indruk van de complexiteit van de Linktrusion® technologie en van de schitterende resultaten die Deceuninck ermee haalt op het vlak van thermische performantie en duurzaamheid.’

Uitreiking

De uitreiking vond plaats tijdens een Polytalk bijeenkomst in Brussel op 4 november 2014. De Polytalk-top werd georganiseerd door PlasticsEurope. In de bijeenkomst kwamen belangrijke politici, industriëlen, economen en wetenschappers bij elkaar om samen over duurzame groei, circulaire economie en revolutionaire innovaties te spreken.

De CEO van Deceunick, Tom Debusschere, nam in de bijeenkomst de prijs in ontvangst. Hij kreeg hem uitgereikt door Martina Dlabajová, lid van het Europese parlement. Uiteraard was hij, en Deceuninck in zijn geheel, heel blij met de prijs en trots op het bedrijf dat dit product ontwikkelde!

Wens je meer informatie?

Wens je meer informatie over Deceuninck en het Deceuninck assortiment? Reeds meer dan 20 jaar zijn wij een Deceuninck Prefered Partner.

Je kan ons contacteren via het contactformulier of telefonisch via: 0476/96 80 70.

Onze klanten getuigen ...

  • Familie Coysman-Bassier
    Familie Coysman-Bassier
    Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!
  • Van Malderen - Bauters
    Ve.Ra.+ staat voor kwaliteit, de afwerking zowel binnen als buiten is door bekwame vaklui gedaan. De opvolging van de werken werd uiterst nauwkeurig opgevolgd. Deze firma is uw vertrouwen meer dan waard en qua prijs-kwaliteit de beste in de streek. Een zeer tevreden klant.

Contactinformatie