Najaarsactie: tot 750 euro korting op uw gloednieuwe ramen!

Toegevoegd op 18 oktober 2015 - Nieuws

Bij Ve.Ra+ verrassen we u graag met promoties om van achterover te vallen. Dit najaar houdt dat in dat u tot 750 euro korting kan ontvangen op uw nieuwe ramen! Bovendien geniet u zonder meerprijs van onze topkwaliteit:

 • een beter E-peil met thermische afstandhouders
 • de nieuwe superisolerende Zendow#neo Premium ramen van Deceuninck
 • afsluitbare veiligheidskrukken

Thermische afstandhouders

actieEen afstandhouder is een latje dat zich tussen twee glasplaten van een raam bevindt en dat de isolatiewaarde van het raam mee bepaalt. Waar afstandhouders vroeger van metaal waren, is het vandaag voor een efficiënte isolatie noodzakelijk om ze met kunststof te omhullen. Dat noemen we thermisch verbeterde afstandhouders. Zo geniet u van een hoger E-peil en een uiterst energiezuinige woning.

Zendow#neo Premium ramen van Deceuninck

De nieuwe Zendow#neo Premium PVC ramen van Deceuninck zijn superisolerend en houden zowel warmte of koude als geluid optimaal buiten. De fijne profielen zijn uiterst sterk door de gebruikte glasvezeltechnologie en kunnen moeiteloos voorzien worden van driedubbel glas. Door de 6 kamers en thermische versterking geniet u van 35% betere isolatie in vergelijking met klassieke staalversterkte ramen. Daarbovenop hoeft u de ramen bijna niet te onderhouden en bent u verzekerd van een lange levensduur. 

Afsluitbare veiligheidskrukken

Ramen uit de Zendow#neo reeks van Deceuninck voldoen niet alleen aan de Europese veiligheidsnormen rond inbraakwerendheid, ze overtreffen ze zelfs: de ramen bieden langer weerstand tegen inbraak dan de drie minuten die nodig zijn om aan de norm te voldoen. Niet alleen het veiligheidsbeslag en gelaagd glas zijn daarvoor verantwoordelijk: ook de afsluitbare veiligheidskrukken doen inbrekers ontmoedigd afdruipen.

Wees er snel bij!

Wilt u profiteren van onze uitzonderlijke korting? Wees er dan snel bij, want de actie loopt slechts tot 30 november. Contacteer ons om eens langs te komen in onze toonzaal. Samen berekenen we hoeveel u bespaart met onze efficiënte en verbeterde ramen. Heeft u een digitale foto van uw voorgevel? Breng hem dan zeker mee: wij bezorgen u graag een simulatie van uw woning mét gloednieuwe ramen.

 

Onze klanten getuigen ...

 • Van Eycken
  De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.
 • Familie Coysman-Bassier
  Familie Coysman-Bassier
  Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!

Contactinformatie