Nu ook Zendow#neo Premium-deuren te verkrijgen!

Toegevoegd op 22 november 2015 - Nieuws

Tot voor kort waren gegalvaniseerde stalen versterkingen standaard aanwezig in de hoofdprofielen van uw ramen. Staal mag dan wel een goedkoop en stevig materiaal zijn, qua isolatie behoort het niet tot de beste. Het is dan ook al langer dan vandaag geweten dat pvc een veel betere isolatiewaarde biedt. Dankzij een unieke technologie slaagde Deceuninck erin om de stalen versterkingen door pvc-schuim te vervangen en de isolatieprestatie van uw ramen met wel 30% te verhogen.

Zo zag de Zendow#neo-serie het levenslicht. De technologie werd eerst enkel toegepast bij ramen, maar staat ondertussen zodanig op punt dat nu ook uw deuren optimaal geïsoleerd kunnen worden.

Linktrusion-technologie

linktrusionDe Linktrusion-technologie vormt het antwoord van Deceuninck op de ecologische uitdagingen in een veranderende wereld. Door traditionele met nieuwe materialen te combineren, durft Deceuninck vooruit te denken om zo goed mogelijk te blijven voldoen aan onze behoeften.

De nieuwe generatie ramen (en nu ook deuren) wordt dan ook verstevigd op twee innoverende manieren:

  • Duizenden structurele glasvezels worden ononderbroken ingebed in het pvc-profiel
  • De thermische versterking binnen in het profiel bestaat uit 100% recycleerbaar pvc-hardschuim, in combinatie met afzonderlijk geïntegreerde staaldraden

Het resultaat? Een duurzaam schrijnwerk met Uw-waarden tot 0,65 m², en met een minimaal energieverlies en een lage energierekening tot gevolg.

Zendow#neo Premium-deuren

Ook in de deuren van Deceuninck wordt de Linktrusion-technologie sinds kort toegepast. Zo wordt de half terugliggende deurvleugel nu voorzien van structurele glasvezels en het deurkader van thermische versterking. Een boost voor de isolatiewaarde van de deur, maar ook voor de esthetische mogelijkheden van uw deur: extra stevigheid maakt immers extra grote deuren mogelijk, die daarom niet minder sterk hoeven te zijn.

Voor meer informatie over de nieuwe Zendow#neo Premium-deuren kan u ons steeds schriftelijk of telefonisch contacteren

Onze klanten getuigen ...

  • Van Eycken
    De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.
  • Fam.Van Ransbeeck - Liedekerke
    Ik wens iedereen te bedanken voor de prachtige dienst verlening die we gekregen hebben. Een duidelijke offerte, een antwoord op elke vraag, een perfecte plaatsing en afwerking. Bedankt voor alles, een echte aanrader.

Contactinformatie