Over ons

Over ons

Wij zijn Ve.Ra.+: een bedrijf dat er alles aan doet om uw huis te voorzien van kwalitatief hoogstaande en duurzame ramen en deuren.

Al meer dan 20 jaar zitten wij in het vak en sinds enkele jaren mogen wij ons met trots de preferred partner van Deceuninck noemen. Deze specialist in PVC ramen en -deuren staat garant voor een sublieme kwaliteit met een uitzonderlijk oog voor detail in alle producten die worden verkocht.

Ve.Ra+ heeft alle troeven in handen:

  • Beste prijs - kwaliteit
  • 100% Belgisch materiaal
  • Preferred Partner van Deceuninck
  • Service voor, tijdens en na de plaatsing!

Wie onze producten van dichtbij wil bekijken, kan altijd langskomen in onze toonzaal in Aalst. Daarvoor contacteert u ons best op voorhand zodat we een afspraak kunnen inplannen.

En dat is niet alles: wie graag eens van dichtbij zou willen zien hoe de ramen gemaakt worden, kan met ons contact opnemen om een bezoekje te brengen aan de fabriek. Daarvoor hoef je niet naar het buitenland: al onze ramen zijn 100% Belgisch. Wij gebruiken stuk voor stuk Belgische kwaliteitsmerken die durven innoveren en toch prijsbewust blijven.

We raden u vooral aan om onze talrijke referenties te bekijken. Wenst u een prijsopgave voor uw project? Vul dan ons offerteformulier in en u kan binnen de 3 werkdagen een offerte verwachten!

  • Familie Coysman-Bassier
    Familie Coysman-Bassier
    Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!

Contactinformatie