Premies voor ramen en deuren

Btw-verlaging voor renovatie

Renovatiewerken aan woningen ouder dan 10 jaar profiteren van een lager btw-tarief. U betaalt 6% btw in plaats van 21%. Hiervoor dient u enkel een renovatie-attest in te vullen dat wij u bezorgen samen met uw factuur.

Meer info:  www.bouwenwonen.be

Gemeentelijke premies

In bijna alle Vlaamse gemeenten kunnen subsidies worden aangevraagd voor verbouwingen. Ga hiervoor naar uw gemeentehuis

Meer info: www.premiezoeker.be

Renovatiepremie van de Vlaamse overheid

Klik hier voor meer info.

Premie voor hoogrendementsglas

Hiervoor krijgt u van de netbeheerder (vb Eandis) 10€ per vierkante meter glas die u laat plaatsen of vervangen met een U-waarde van 1,1 en 15€ per vierkante meter bij beglazing met een U-waarde van 0,8..

Voor uw premieaanvraag :  http://www.eandis.be/eandis/klant/k_overzicht_premies.htm

Onze klanten getuigen ...

  • Familie Coysman-Bassier
    Familie Coysman-Bassier
    Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!
  • Fam.Van Ransbeeck - Liedekerke
    Ik wens iedereen te bedanken voor de prachtige dienst verlening die we gekregen hebben. Een duidelijke offerte, een antwoord op elke vraag, een perfecte plaatsing en afwerking. Bedankt voor alles, een echte aanrader.

Contactinformatie