Ramen en deuren Aalst

Ramen en deuren in Aalst

Wij zijn VeRa+: een Belgisch bedrijf in Aalst dat zich toespitst op ramen en deuren. Wij leveren Belgisch maatwerk en hechten heel veel belang aan service en kwaliteit. Voor uw ramen en deuren hebt u veel keuze. Zo kunt u opteren voor materialen als PVC, aluminium en hout. Wat uw keuze ook mag zijn, wij kunnen u helpen met informatie en begeleiding voor de aankoop en de plaatsing.

Ramen en deuren in PVC

Onze PVC-ramen en -deuren zijn van de hoogste kwaliteit. Zo zijn wij een “Deceuninck Preferred Partner”. Wij plaatsen, net als Deceuninck, kwaliteit en duurzaamheid voor uw ramen en deuren voorop.

PVC-ramen zijn een duurzame keuze. Ze zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Aluminium ramen en deuren

Aluminium is een licht maar zeer sterk materiaal met enorm veel toepassingsmogelijkheden. Door het duurzame karakter kunnen aluminium ramen en deuren een leven lang meegaan zonder in te moeten boeten op kleurvastheid en vormgeving.

Houten ramen en deuren

Kiezen voor houten ramen en deuren is kiezen voor authenticiteit en warmte. Hout is een natuurlijk product, en scoort goed bij isolatie tests, zowel op vlak van thermische als akoestische isolatie.

De houtsoorten die anno 2015 gebruikt worden, zijn een pak verbeterd ten opzichte van vroeger. Zo hoeft u zich absoluut geen zorgen meer te maken over schimmels, houtrot of hout-etende insecten. Hout dat op de correcte manier wordt beschermd, kan ook een leven lang mee.

Ontdek onze talrijke referenties in Aalst en omstreken!

Ve.Ra+ bouwde door de jaren heen tal van referenties op in Aalst en omstreken. We tonen hieronder graag enkele klanten, of u kan hier klikken voor meer projecten.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Contacteer ons via 0476 / 96 80 70 of door het onderstaand contactformulier in te vullen. We werken graag een vrijblijvende offerte voor u uit.
 3. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 4. Achternaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 5. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 6. Telefoon
 7. Uw Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 9. Ongeldige invoer

Onze klanten getuigen ...

 • Van Eycken
  De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.
 • Fam.Van Ransbeeck - Liedekerke
  Ik wens iedereen te bedanken voor de prachtige dienst verlening die we gekregen hebben. Een duidelijke offerte, een antwoord op elke vraag, een perfecte plaatsing en afwerking. Bedankt voor alles, een echte aanrader.

Contactinformatie