Skip to main content

Ramen en deuren Dendermonde

Ve.Ra+ is een Belgisch bedrijf gelegen in Dendermonde dat zich toespitst op veranda's, ramen en deuren. Wij zijn welbekend in de regio voor onze absolute topkwaliteit. Zo helpen wij u ook graag met de installatie en plaatsing van onze ramen en deuren, in de regio Groot Dendermonde.

Ramen en deuren in PVC

Onze PVC-ramen en -deuren zijn van de hoogste kwaliteit. Wij zijn dan ook een Deceuninck Preferred Partner. Duurzaamheid en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, net zoals Deceuninc.

Neem een kijkje op onze website om meer te weten te komen over PVC-ramen en PVC-deuren.

Aluminium ramen en deuren

Aluminium is een licht maar zeer sterk materiaal met enorm veel toepassingsmogelijkheden. Door het duurzame karakter kunnen aluminium ramen en deuren een leven lang meegaan zonder in te moeten boeten op kleurvastheid en vormgeving. Aluminium blijft er steeds uitzien als nieuw!

Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren hebben als grootste kenmerk de grote authenticiteit en het gevoel van warmte. Hout is een goed isolerend product, en met de juiste zorgen gaan uw houten ramen en deuren heel war jaren mee.

Houtsoorten die tegenwoordig gebruikt worden zijn heel wat verbeterd in vergelijking met vroeger. Zo hoeft u zich met het juiste onderhoud zorgen geen zorgen meer te maken om houtrot of schimmels.

Ontdek onze talrijke referenties in Dendermonde en omstreken!

Ve.Ra+ bouwde door de jaren heen tal van referenties op in Dendermonde en omstreken. We tonen hieronder graag enkele klanten of u kan hier klikken voor meer projecten.

Heeft u vragen?
Wenst u een vrijblijvende offerte?

Aarzel niet ons te contacteren, we antwoorden u vervolgens zo spoedig mogelijk!