Skip to main content

Ramen en deuren Ninove

Wij zijn een op en top Belgisch bedrijf gelegen in de buurt van Ninove dat zich toespitst op veranda's, ramen en deuren. Onze producten worden gemaakt vertrekkende vanuit Belgische kwaliteit en knowhow.

Met de ramen en deuren van Ve.Ra.+ kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Zo dragen wij ook onze service hoog in het vaandel.

Ramen en deuren in PVC

Onze PVC-ramen en -deuren zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt met de beste Belgische knowhow. Zo zijn wij een “Deceuninck Preferred Partner”.

PVC-ramen zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Ze zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. En met de steeds strenger wordende milieunormen voor renovaties en nieuwbouw kunt u maar beter goed voorbereid zijn.

Aluminium ramen en deuren

Aluminium is een licht maar stevig materiaal met enorm veel toepassingsmogelijkheden. Door het duurzame karakter van aluminium kunnen deze ramen en deuren echt een leven lang meegaan zonder sporen van slijtage te vertonen.

Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren zorgen voor een groter gevoel van authenticiteit en warmte. Hout scoort daarnaast ook goed bij isolatietests, zowel qua warmte als geluidsisolatie.

Anno 2015 is het hout dat gebruikt wordt voor houten ramen en deuren serieus verbeterd. Zeker als het hout goed onderhouden blijft, kan het hout heel wat jaren meegaan.

Ontdek onze talrijke referenties in Ninove en omstreken!

Ve.Ra+ bouwde door de jaren heen tal van referenties op in Ninove en omstreken. We tonen hieronder graag enkele klanten of u kan hier klikken voor meer projecten.

Heeft u vragen?
Wenst u een vrijblijvende offerte?

Aarzel niet ons te contacteren, we antwoorden u vervolgens zo spoedig mogelijk!