Ramen en deuren Ninove

Ramen en deuren in Ninove

Wij zijn een op en top Belgisch bedrijf gelegen in de buurt van Ninove dat zich toespitst op veranda's, ramen en deuren. Onze producten worden gemaakt vertrekkende vanuit Belgische kwaliteit en knowhow.

Met de ramen en deuren van Ve.Ra.+ kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Zo dragen wij ook onze service hoog in het vaandel.

Ramen en deuren in PVC

Onze PVC-ramen en -deuren zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt met de beste Belgische knowhow. Zo zijn wij een “Deceuninck Preferred Partner”.

PVC-ramen zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Ze zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. En met de steeds strenger wordende milieunormen voor renovaties en nieuwbouw kunt u maar beter goed voorbereid zijn.

Aluminium ramen en deuren

Aluminium is een licht maar stevig materiaal met enorm veel toepassingsmogelijkheden. Door het duurzame karakter van aluminium kunnen deze ramen en deuren echt een leven lang meegaan zonder sporen van slijtage te vertonen.

Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren zorgen voor een groter gevoel van authenticiteit en warmte. Hout scoort daarnaast ook goed bij isolatietests, zowel qua warmte als geluidsisolatie.

Anno 2015 is het hout dat gebruikt wordt voor houten ramen en deuren serieus verbeterd. Zeker als het hout goed onderhouden blijft, kan het hout heel wat jaren meegaan.

Ontdek onze talrijke referenties in Ninove en omstreken!

Ve.Ra+ bouwde door de jaren heen tal van referenties op in Ninove en omstreken. We tonen hieronder graag enkele klanten of u kan hier klikken voor meer projecten.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Contacteer ons via 0476 / 96 80 70 of door het onderstaand contactformulier in te vullen. We werken graag een vrijblijvende offerte voor u uit.
 3. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 4. Achternaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 5. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 6. Telefoon
 7. Uw Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 9. Ongeldige invoer

Onze klanten getuigen ...

 • Fam.Van Ransbeeck - Liedekerke
  Ik wens iedereen te bedanken voor de prachtige dienst verlening die we gekregen hebben. Een duidelijke offerte, een antwoord op elke vraag, een perfecte plaatsing en afwerking. Bedankt voor alles, een echte aanrader.
 • Van Eycken
  De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.

Contactinformatie