Prijzen van PVC-ramen

De PVC-ramen van Ve.Ra.+ geven uw woning nog meer uitstraling en een perfecte afwerking. Ze zijn er in alle stijlen en uitvoeringen en bieden erg veel voordelen. Bent u van plan om uw oude ramen te vervangen door PVC-ramen? Goed idee, want door de goede isolatie bespaart u op uw energiefactuur, en verhoogt u het comfort in uw woonomgeving.

PVC ramen met een uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding.

U geniet van Belgische kwaliteit en knowhow, een ongeëvenaarde, persoonlijke service met professionele begeleiding en advies doorheen het volledige traject.

Met de PVC-ramen van Ve.Ra.+ kiest u voor zorgeloosheid. Ve.Ra.+ biedt enkel Belgische kwaliteitsmerken aan en opteert bewust voor innovatieve producten, waardoor u als klant steeds van de beste prijs- kwaliteit kan genieten.

Al onze PVC-ramen hebben de volgende kenmerken:

 • onderhoudsvriendelijk
 • stijlvol
 • verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren, voor elke smaak
 • het neusje van de zalm op het vlak van isolatie
 • duurzaam
 • kwaliteitsvol
 • kleur- en vormvast
 • UV- en weersbestendig
 • volledig conform de regelgeving rond premies

Uw keuze voor PVC-ramen garandeert u dus niet alleen topkwaliteit. Door hun energievriendelijke, geavanceerde materialen zijn ze ook zacht voor uw portemonnee. Bovendien zijn er heel wat premies waar u kan van genieten. U vindt nuttige informatie over de mogelijke premies hier.

Service en kwaliteit zijn voor Ve.Ra.+ belangrijke waarden. Dankzij onze jarenlange ervaring genieten wij als bevoorrechte partner de steun van Deceuninck, een klinkende naam op wereldvlak die synoniem staat voor degelijkheid. Al meer dan 20 jaar verdienen we het vertrouwen van onze leveranciers en onze klanten.

Door de vele keuzemogelijkheden zijn alle PVC-ramen van Ve.Ra.+ uniek, net als uw woning. Ontdek nog meer voordelen van ons assortiment ramen verder op onze website.

Referenties van PVC-ramen

We hebben tal van referentieprojecten. Ontdek hieronder enkele voorbeelden of klik hier.

Meer informatie over PVC-ramen

Wenst u meer informatie over PVC-ramen? Neem dan snel een kijkje bij onze PVC-ramen of contacteer ons via het contactformulier.

Onze klanten getuigen ...

 • Fam.Van Ransbeeck - Liedekerke
  Ik wens iedereen te bedanken voor de prachtige dienst verlening die we gekregen hebben. Een duidelijke offerte, een antwoord op elke vraag, een perfecte plaatsing en afwerking. Bedankt voor alles, een echte aanrader.
 • Familie Coysman-Bassier
  Familie Coysman-Bassier
  Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!

Contactinformatie