PVC-deuren

PVC-deuren zijn beschikbaar in vele soorten en kleuren. Zo vindt u steeds iets dat bij uw wensen en noden past. Daarnaast bieden PVC-deuren u heel wat andere voordelen

Wat zijn de voordelen van PVC-deuren?

Brandveilig

PVC-deuren zijn zeer brandveilig. Zo zijn ze moeilijk ontvlambaar en zijn ze zelfdovend. Je kan er dus vanuit gaan dat wanneer de PVC-deuren in contact komen met vuur, ze het vuur niet zullen bevorderen of verder verspreiden.

Dit zorgt voor een hogere evacuatietijd in het geval van een brand. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw familieleden of personeelsleden meer tijd hebben om zich in veiligheid te brengen.

Isolerende werking

PVC-deuren zijn steeds sterk geïsoleerd, zowel op thermisch als op akoestisch vlak. Hierdoor heeft u minder last van warmteverlies, wat positief is voor uw energiefactuur. Daarnaast zorgt een PVC-deur uiteraard ook voor dat u minder geluidsoverlast van buitenaf krijgt.

Onderhoudsarm

PVC-deuren zijn onderhoudsarm. U hebt er dus geen speciale reinigingsproducten voor nodig, en meestal volstaat een natte doek om de deuren proper te maken. Zorg ervoor dat u zeker geen droge doek gebruikt, omdat dit bij PVC krassen kan veroorzaken.

Corrosie bestendig

PVC-deuren zijn vocht- en corrosie-bestendig. Dit zorgt er dus voor dat je deur na verloop van tijd niet zal gaan roesten en bijgevolg minder bescherming geeft.

Milieuvriendelijk alternatief

Gezien er geen hout voor moet worden gekapt, beschouwt men PVC als een milieuvriendelijk alternatief voor houten deuren.

Grote keuze

PVC-deuren zijn beschikbaar in vele kleuren, zodat u steeds iets vindt dat bij jouw wensen en noden past. Hierdoor bespaart u ook op verf- en schilderkosten.

Referenties van PVC deuren

We hebben tal van referentieprojecten voor PVC-ramen en deuren. Ontdek hieronder enkele voorbeelden of klik hier.

Meer informatie over PVC-deuren

Indien u meer informatie wenst over PVC-deuren, neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons rechtstreeks op 0476/96 80 70.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Contacteer ons via 0476 / 96 80 70 of door het onderstaand contactformulier in te vullen. We werken graag een vrijblijvende offerte voor u uit.
 3. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 4. Achternaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 5. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 6. Telefoon
 7. Uw Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 9. Ongeldige invoer

Onze klanten getuigen ...

 • Van Eycken
  De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.
 • Van Eycken
  De plaatsers zijn zeer goede vaklui. De werken hebben door de kleurkeuze (antracietgrijs buiten en agaatgrijs binnen) langer geduurd maar ons geduld werd volledig beloond en we zijn heel tevreden over het resultaat.

Contactinformatie