Superisolerende Zendow#neo Premium PVC-ramen

De superisolerende Zendow#neo Premium pvc-ramen van Deceuninck voldoen aan de strengste normen voor lage energiewoningen. Meer nog, ze overtreffen ze zelfs! Dankzij de innoverende isolatietechniek isoleren ze niet alleen nog beter dan andere pvc-ramen, maar zijn de fijne profielen ook sterk genoeg om driedubbel glas te dragen. Bovendien zijn ze versterkt met ononderbroken structurele glasvezels.

Linktrusion: een samensmelting van verschillende oplossingen

linktrusionDe  Linktrusion-technologie combineert nieuwe met oude technieken om tot het meest efficiënte isolatiesysteem te komen. Bij de Premium ramen wordt niet langer gebruik gemaakt van standaard gegalvaniseerde stalen versterkingen in de hoofdprofielen.

Zowel het kader als de vleugel krijgen nu een thermische versterking, waarbij de kern bestaat uit schuim van gerecycleerd pvc én staaldraad. Het resultaat? Aanzienlijk verbeterde thermische prestaties.

Zendow#neo Premium: de voordelen op een rijtje

Naast de unieke Linktrusion-technologie bieden de Zendow#neo Premium ramen nog heel wat bijkomende voordelen:

 • uiterst isolerende Uw-waarden tot 0,65 W/m²K
 • fijne, mooi afgewerkte profielen
 • voor elk soort glas, tot wel 54 mm
 • een half terugliggende vleugel
 • een superieure geluidsisolatie: zelfs in de omgeving van luchthavens
 • zeer onderhoudsvriendelijk: kleurvast en bestand tegen alle weersomstandigheden
 • een lange levensduur

Vragen over de Zendow#neo Premium ramen? Of meteen een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze klanten getuigen ...

 • Van Malderen - Bauters
  Ve.Ra.+ staat voor kwaliteit, de afwerking zowel binnen als buiten is door bekwame vaklui gedaan. De opvolging van de werken werd uiterst nauwkeurig opgevolgd. Deze firma is uw vertrouwen meer dan waard en qua prijs-kwaliteit de beste in de streek. Een zeer tevreden klant.
 • Familie Coysman-Bassier
  Familie Coysman-Bassier
  Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!

Contactinformatie