PVC Ramen en Deuren

Algemeen wordt PVC beschouwd als een milieuvriendelijk en duurzame keuze voor ramen en deuren. Doordat er veel verschillende soorten en kleuren zijn, vind je zeker iets dat bij je past.

Kijk hier voor meer informatie over PVC ramen of PVC deuren.

Voordelen van PVC

PVC is onderhoudsarm

PVC is zeer onderhoudsarm. Er zijn dan ook geen speciale onderhoudsproducten nodig. Meestal volstaat een natte doek (en wat pH-neutraal schoonmaakmiddel) om je PVC ramen of deuren weer volledig proper te krijgen.

Hoge prijs/kwaliteit

PVC is goedkoop vergeleken met houten en aluminium ramen en deuren. Dit in combinatie met hun lange levensduur, onderhoudsvrijheid en duurzaamheid maakt dat PVC een zeer goede prijs/kwaliteit kan geven.

Groot aanbod aan kleuren en vormen

PVC ramen en deuren bestaan in alle kleuren en vormen. Zo vind je steeds iets dat bij jouw noden past.

Milieuvriendelijk

PVC is een zeer milieuvriendelijke keuze. Zo hoeven er geen bomen gekapt te worden, en is het 100% recycleerbaar.

Nadelen van PVC

Weinig krasbestendig

PVC is niet erg krasbestendig. Om krassen op het PVC te vermijden kan je dan ook best nooit je ramen of deuren wassen met droge doeken. Daarvoor gebruik je dus best een natte doek.

Niet goed beschilderbaar

PVC is een materiaal dat zich moeilijk tot slecht laat schilderen. Wij raden dan ook aan om nooit je PVC ramen of deuren te schilderen. Dit kan onherstelbare schade aanbrengen aan je PVC.

Referenties van PVC ramen

Bekijk onze talrijke referenties hieronder of klik hier.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Contacteer ons via 0476 / 96 80 70 of door het onderstaand contactformulier in te vullen. We werken graag een vrijblijvende offerte voor u uit.
 3. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 4. Achternaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 5. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 6. Telefoon
 7. Uw Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 9. Ongeldige invoer
 

Onze klanten getuigen ...

 • Van Malderen - Bauters
  Ve.Ra.+ staat voor kwaliteit, de afwerking zowel binnen als buiten is door bekwame vaklui gedaan. De opvolging van de werken werd uiterst nauwkeurig opgevolgd. Deze firma is uw vertrouwen meer dan waard en qua prijs-kwaliteit de beste in de streek. Een zeer tevreden klant.
 • Familie Coysman-Bassier
  Familie Coysman-Bassier
  Heel tevreden over onze nieuwe ramen van Ve.Ra+. Kregen een goede service en altijd voor alles een oplossing. Ze proberen alles te doen om het binnen uw budget te houden. Ook de afwerking van de ramen binnen, de uitbekleding ervan, is netjes gedaan. In ons geval was dat enkel de keuken en de wc. In de living was dit met pleister uitbekleed. Om kort te zijn…een goede service bij Luc en Karine van Ve.Ra+!

Contactinformatie