Skip to main content

PVC Ramen

PVC-ramen bestaan in alle kleuren, vormen en maten. Hierdoor kan je meteen de juiste keuze vinden die bij jou past.

Onze PVC-ramen en -deuren worden geleverd door Deceuninck: een wereldwijd bekende onderneming die garant staat voor een sublieme kwaliteit. Het productaanbod van Deceuninck is heel uiteenlopend: ramen met een enkele opening of samengestelde ramen, deuren of schuifdeuren, decoratieve glaslatten of grijze dichtingen... Deceuninck heeft jarenlang ervaring als marktleider in het produceren van PVC-raamprofielen.

Wat zijn de voordelen van PVC-ramen?

Uitstekende isolatie

PVC zorgt voor een uitstekende isolatie, of het nu gaat om thermische of akoestische isolatie. Door de betere isolatie zal u dan ook merken dat u in vergelijking met hout- en/of aluminium ramen veel meer bespaart op uw energiefactuur.

Recycleerbaarheid

PVC is 100% recycleerbaar. Dit maakt van deze ramen dus een zeer duurzame en ecologische investering.

Brede keuze in uitvoering

Ons kleurenpallet is heel uitgebreid: zo kunt u kiezen uit 3 uitvoeringen: gekleurd, houtstructuurfolie of gelakte coating.Voor alle uitvoeringen garanderen we duurzaamheid en een kwaliteitsvolle afwerking. Bovendien is elke uitvoering bestand tegen alle weersomstandigheden en UV-stralen.

Langere levensduur

Deceuninck geeft sowieso 10 jaar garantie op het materiaal en de kleurvastheid. Daarboven komt nog dat onafhankelijke studies hebben bewezen dat PVC 5x langer meegaat dan hout.

Zendow#neo Premim

De nieuwe Zendow#neo Premium PVC-ramen van Deceuninck bieden enkele extra voordelen ten opzichte van klassieke PVC-ramen.

  • 100% Belgisch
  • Slanker, hedendaags profiel
  • Meer licht
  • Isoleert tot 35% beter door hardschuim, glasvezel en extra isolatiekamers
  • Veiliger door de extra sterke verankering van de sluitpunten

 

Partnership

Wij plaatsen, net zoals Deceuninck, kwaliteit en duurzaamheid voorop. Daarom mogen wij ons met trots een “Deceuninck Preferred Partner” noemen. Zowel voor renovatie als nieuwbouw biedt Deceuninck ramen die alle verwachtingen overtreffen. De grote keuze aan kleuren en afwerking biedt voor elk project een unieke oplossing.

Referenties van PVC-ramen

We hebben tal van referentieprojecten. Ontdek hieronder enkele voorbeelden of klik hier.

>

Duurzaamheid

Verbouwen met ramen en deuren van Deceuninck is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portefeuille. Al onze PVC-ramen zijn gemaakt uit hoogwaardig kunststof. Bovendien voldoen ze aan alle normen, waardoor u in aanmerking komt voor de beschikbare premies. Wij bieden u de keuze uit verschillende uitvoeringen, aanpasbaar aan uw persoonlijke smaak en voorkeur.

Heeft u vragen?
Wenst u een vrijblijvende offerte?

Aarzel niet ons te contacteren, we antwoorden u vervolgens zo spoedig mogelijk!